Over mij

Mijn naam is Stephanie Waebeke (1983) en samen met mijn partner en dochter woon ik in het mooie Gapinge. Ik heb hier mijn begeleidingspraktijk aan huis. Na het behalen van mijn diploma Personeel en Arbeid heb ik ruim 12 jaar ervaring opgedaan in het personeelswerk. In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik met veel plezier de richting Begeleidingskunde gevolgd.

Ik heb verschillende cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van begeleiding: Hoogsensitiviteit (HSP), Coaching en Intuïtieve ontwikkeling. Ook heb ik mijn diploma behaald tot Bach bloesemtherapeut. Door mijn levenservaring en na het volgen van mijn opleidingen wist ik dat dat het tijd was om mijn praktijk op te starten. Mijn levenservaring is het meest waardevolle bezit zodat ik jou op mijn eigen, unieke manier mag begeleiden naar een fijner leven.

In 2007 is mijn toenmalige partner verongelukt. Een ingrijpende gebeurtenis, die ontzettend veel invloed heeft gehad op mijn verdere leven. Ik ben door een diep dal gegaan, maar ben daar gelukkig ook weer uitgekomen. In 2013 werd ik ziek en heb ik twee jaar later afscheid genomen van mijn baan. Daarna ben ik langzaamaan weer opgestart met werken, maar was wel zoekende. De vraag die mij vooral bezig hield was: Is dit het nou? Het gevoel van iets missen, geen voldoening meer uit de dingen halen die ik deed. Ik miste zingeving in mijn leven.

Na een aantal jaar van vallen en opstaan werd het voor mij duidelijk dat ik jou wil en kan helpen. Jou wil begeleiden naar een leven wat in balans is, een leven wat tevredenheid en voldoening geeft. Een leven waarin het mogelijk is om weer te genieten en te stoppen met piekeren. Een leven waarin je jezelf mag zijn en je mag luisteren naar jouw behoeftes. Door het begeleiden is het mij gelukt die zingeving te vinden. Wil jij ook weer voelen waar jij behoefte aan hebt en wil je leven op jouw voorwaarden? Ik nodig je uit om vrijblijvend contact met me op te nemen.