Hoogsensitiviteit (HSP)

Je bent hoogsensitief. Waarschijnlijk herken je dit wel: Je gaat naar een feestje, er hangt een nare sfeer en die heeft vat op je. Als je ’s avonds thuiskomt voel je je leeg en heb je een rotavond gehad. Die sfeer heeft behoorlijk veel invloed gehad op jou en je hebt daar last van als hoogsensitief persoon. 

Hooggevoelige mensen pikken elk subtiel signaal op en hebben het gevoel altijd ‘aan’ te staan. Je hebt sterk de behoefte aan vrijheid, zingeving en diepgang. Aan het einde van de dag ben je vaak moe en probeer je alle indrukken van de dag te verwerken. Verschillende gesprekken van die dag passeren de revue, waarom blijft het zo lang doorspoken in je hoofd? Het enige wat je wil is rust en ontspanning, maar je kan het niet van je afzetten. Je voelt je een aansteller, hebben meer mensen hier last van, of ben jij die enige die hiermee rondloopt? 

Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw hoogsensitiviteit je kwaliteit wordt. Je mag inzien dat je er zoveel meer mee kan. Je zit vol passie en bent in staat om veel mensen helpen en inspireren. Jouw intuïtie heeft je al ver gebracht, maar er is nog meer mogelijk. Zowel in je privé als op je werk kan ik je helpen om in balans te blijven, zodat je weer energie overhoudt om leuke dingen te doen. 

Twijfel je over je werk of je opleiding? Heb je het idee dat je er geen voldoening meer uithaalt? Heb je het idee dat je vriendenkring niet meer bij je past, dat je geen aansluiting meer kan vinden? Ik help je erachter te komen waar jij weer energie van krijgt, waar je hart sneller van gaat stromen en zorg dat jij weer lekker in je vel kom te zitten. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info, ik help je graag hiermee.