Ervaringen

Bedankt voor al je hulp bij de extra begeleiding van onze zoon. Je hebt hem enorm geholpen. Hij is over naar het volgende jaar!

——–

Heel hartelijk bedankt voor je fantastische begeleiding van onze dochter. Jouw positieve en rustige instelling heeft zij altijd gewaardeerd. Mede daardoor heeft zij meer zelfvertrouwen opgebouwd.

——-

De reis is goed verlopen. Wat was ik weer zenuwachtig van tevoren. Ik kijk altijd uit naar de vakantie, maar het vliegen vind ik verschrikkelijk. Echt vreselijk. Ik heb de bloesems ingenomen 3 weken van te voren. Bij week 3 kon ik rustiger naar de reis kijken. Met een bepaald soort afstand. Kan het moeilijk uitleggen. Ik stapte in ieder geval zonder zenuwen het vliegtuig in. Ontzettend bedankt, wij hebben mede hierdoor een heel fijne vakantie gehad 🙂

——–

Mijn zoon heeft zeker baat bij de druppels. Hij is veel zekerder van zichzelf en hij durft nu ook zelf naar het toilet. Hij is veel rustiger nu en denk wel dat dit te wijten is aan de druppels. Af en toe nog een klein ongelukje als het druk is geweest op school, maar er is zeker verbetering in de nacht en overdag. Onze zoon was al na 2 weken droog in de nacht. Echt heel erg prettig en hij is er zelf ook heel erg blij mee. 

——–

Wat een fijne producten en snelle levering. Ruikt lekker en zeker niet zwaar. Heel erg bedankt daarvoor. 

——–

Normaal gesproken ben ik niet zo van het schrijven van reviews, maar ik maak nu toch een uitzondering. Omdat het anoniem is wil ik toch graag wat kwijt over mezelf en wat de druppels bij mij hebben gedaan.

Ik heb een afspraak met Stephanie gemaakt, omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Eigenlijk komt het er op neer, dat ik geen zelfvertrouwen had. Al heel mijn leven niet (zolang dat ik mij dat kan herinneren). Ik neem druppels in die mijn zelfvertrouwen en positiviteit op hebben gekrikt. Ik heb al zoveel therapieën achter de rug, maar niks heeft mij echt geholpen. Bijna moedeloos ben ik aan de druppels begonnen. En nu 5 maanden later voel ik mij zo ontzettend goed. Ik kan voor mezelf opkomen, ik doe dingen die ik leuk vind en ik merk dat ik het leven makkelijker aan kan. Natuurlijk is het geen wondermiddel, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik zoveel positiever in het leven sta. Dat Stephanie naar mij luisterde en de tijd voor mij nam heeft natuurlijk ook meegeholpen. Het is dus mogelijk om verder te komen ook al denk je misschien ja het zal wel. Ja, ik had langer nodig dan 3 maanden, maar het is zo’n wereld van verschil met hoe ik mij voelde en hoe ik mij nu voel. De druppels zijn makkelijk in te nemen via een pipet. In principe 4x per dag, maar ik nam ze 3x per dag in wat bij mij ook goed werkte. 

—-

Ik ben bij Stephanie gekomen, omdat mijn hoofd te vol zat en ik daardoor met mezelf in de knoei kwam. We hebben de boel op een rijtje weten te zetten waardoor dit mij meteen al veel overzicht gaf. Ook hebben we aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen en vrije tijd. Ik heb gemerkt dat ik veel op de automatische piloot doe, zonder er bij na te denken hoe het voor mij voelt. Ik heb weer naar mezelf leren luisteren en ben erachter gekomen wat ik leuk vind om te doen. Ik doe de dingen nu die bij mij passen en waar ik zelf achtersta. Met bepaalde mensen uit mijn verleden heb ik gebroken en dat was nodig, omdat ik anders niet had gekomen waar ik nu ben. Stephanie luistert en ze geeft echt om je. Geen flauwe adviezen, nee ze denkt met je mee. Ze zal nooit keuzes voor je maken, want de beslissingen neem je zelf, maar ze heeft mij zoveel kracht en energie gegeven dat ik de keuzes makkelijk zelf kan maken. Ik ben weer in contact gekomen met mijn gevoel en daar gaat het om! Ik heb geleerd om op mezelf te vertrouwen en dat is goud waard!

—-

Wauw! Ik neem op dit moment de Bach druppels 2 maanden in en ik merk echt verschil! Ik voel mij zoveel energieker en vrolijker. Het lijkt wel alsof ik een ander persoon ben geworden. Ik vind dit zo bijzonder. Stephanie, dankjewel voor alles. Ik ga zeker door met het innemen van de druppels.

—-

Ik ben met Stephanie in contact gekomen door middel van een kennis van mij. Zij stelde voor dat Stephanie wel eens iets voor mij zou kunnen betekenen. Ik heb eerst Stephanie’s website bekeken en heb daarna een afspraak gemaakt. Ik ben blij dat het klikte. Stephanie heeft een warme persoonlijkheid en ik voelde mij echt welkom. Ik was al bij veel hulpverleners geweest, maar niemand begreep mij echt. Op dat moment dacht ik: ik ga het wel alleen doen, dat doe ik al heel m’n leven. Gelukkig kwam ik toen die kennis tegen die Stephanie aanraadde. We hebben 4x afgesproken in de praktijk en Stephanie heeft mij verder kunnen helpen. Ik begrijp nu veel meer van mezelf, omdat ik nu ook echt voor mezelf kan opkomen en niet steeds aan anderen hun verwachting wil voldoen. Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en durf mezelf op de eerste plaats te zetten. Ik heb ingezien dat mijn ‘please’ gedrag me alleen maar meer naar achteren heeft gezet. Nu ik zeg wat ik vind krijg ik ineens veel meer respect van anderen. Stephanie, dankjewel voor alles.

—-

Op een beurs in Goes ben ik in contact gekomen met Stephanie. Ze vertelde over de Bach bloesems en ik vond het wel interessant. Ik heb de druppels genomen voor mijn energie. Ik merkte dat ik de laatste tijd weinig puf voor dingen had en nergens zin in had. Ik heb de druppels ingenomen om mijn energiepeil weer naar boven te krijgen. Bij de 4e week van innemen merkte ik dat ik meer dingen wou doen. Opruimen in de schuur bijvoorbeeld, of extra werken waar ik eerst geen zin in had. Ik merk dat ik nu veel meer puf heb om iets te gaan ondernemen. Mijn vrouw zegt hetzelfde: zij merkte nog eerder dan ik dat ik meer energie heb. Een heel positieve verandering.

—–

Met mijn klachten kwam ik terecht bij de huisarts en die verwees mij door naar de psycholoog. Daar had ik echter geen oren naar en via via kwam ik bij Stephanie terecht. Stephanie begreep mijn klachten direct en we zijn meteen aan de slag gegaan. Ik ben erachter gekomen dat mijn huidige werk me geen voldoening meer geeft. Het koste mij heel veel energie om hiermee bezig te zijn en ik kreeg er niets voor terug. Alleen spanningen en stress ondervond ik hierdoor. Met behulp van Stephanie’s tips ben ik gaan onderzoeken wat ik dan wél wou. Waar ik dan wel blij van werd. Ik ben blij dat ik daar nu achter ben gekomen en weet welke kant ik op wil. Ik zit weer boordevol energie en ik wil Stephanie daar enorm voor bedanken.

——

In mijn laatste jaar havo werd mijn hoofd toch wat te vol van alle examens en examenstress (+ overlijden van een dierbare) en zochten mijn moeder en ik naar een oplossing. Al gauw vond mijn moeder een artikel in de krant over de praktijk van Stephanie. We maakten meteen een afspraak. Ik voelde met Stephanie meteen een klik en kon echt over alles met haar praten. En zij luisterde. Zij gaf goede adviezen over hoe ik met sommige situaties om moest gaan en hoe ik goed mijn rust moest pakken. Ik moest dingen gaan doen waar ik blij van werd en om zo mijn gedachtes op iets anders dan examens te zetten. Verder kreeg ik ook ademhalingsoefeningen mee naar huis om mijn rust te kunnen pakken. De techniek waarbij je de toekomst inademt en het verleden uit helpt mij nog steeds in situaties met veel spanningen.

Ik kon mij erg vinden in de ervaringen van Stephanie en we zijn samen erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Met deze term kan ik veel makkelijker aan andere mensen omschrijven wat mij soms dwarszit en ik heb al veel mensen het kunnen laten begrijpen.

Kortom ben ik erg blij dat ik Stephanies hulp heb opgezocht. Zonder haar had mijn hoofd te vol gezeten om voor mijn examens te leren en was ik over mijn grens gegaan. Nu weet ik die beter te kunnen bewaken en neem ik haar adviezen nog altijd mee 😊.

—-

Met mij gaat het ondertussen stukken beter en werk inmiddels weer aardig wat uurtjes. Het gaat nu beter op het werk en privé. Ik wil Stephanie heel erg bedanken voor alle hulp! Ik heb er veel aan gehad en hoop dat je nog veel mensen gaat helpen.

—–

Ik had geen ervaring met middelen op natuurlijke basis. Ik had wel eens iets homeopathisch gebruikt, maar dat heb ik niet lang volgehouden. Stephanie drukte mij op het hart om deze druppels van Bach in te blijven nemen en vol te houden. Ik merkte na 3 weken het eerste verschil. Mijn zelfvertrouwen nam toe en ik was in staat om mijn eigen keuzes te maken. Waar ik altijd eerst aan de ander dacht en daar altijd rekening mee hield, dacht ik nu een keer aan mezelf en wat ik wou. Waar ik vroeger dit niet door durfde te voeren, lukte mij dat nu wel. Ook het piekeren is afgenomen, heel geleidelijk. Wanneer dit precies is gebeurd weet ik niet, maar dat het zo is is een feit. Waar ik vroeger ´s nachts wakker lag van het piekeren, is dat nu niet meer het geval en dat geeft een zekere rust. Ook kan ik nu voor mezelf opkomen, waar ik eerst niets durfde te zeggen en daar thuis over zou piekeren is dat mij nu wel gelukt. Heel erg fijn. Ik laat niet meer over mij heen lopen.

——–

Ik heb de druppels gebruikt omdat ik slecht sliep en vaak nachtmerries had. Al na 1 week merkte ik verschil. Ik droom nog steeds, maar de dromen zijn veel zachter geworden en ik ben er niet meer bang van. Ik merk dat ik nu veel uitgeruster wakker word en dat is echt een groot verschil met hoe het eerst was. De druppels zijn makkelijk in te nemen doordat er een pipet bij zit en ik dit makkelijk in een glas kan doen met een beetje water. Het is bijzonder dat een paar druppels dit positief resultaat teweeg kunnen brengen.

——–

Voordat ik met de druppels begon had ik last van een vage angst. Kon er de vinger niet opleggen, maar het was er wel die angst. Na gebruik van de druppels is dit verbeterd. Ik neem de druppels nu 7 weken in. Ook was ik gehaast en snel geïrriteerd op het werk. Dat is nu veel minder. Ik had dit zelf niet zo door, maar mijn partner vertelde dat ze thuis wel verschil begon te merken dat ik minder gestresseerd was. Ook kan ik me beter concentreren heb ik gemerkt, ik ben veel minder snel afgeleid en dat is erg prettig.

——-

Ik zit lekker in m´n vel. Het is allemaal heel geleidelijk gegaan. Na het innemen van de druppels is mijn motivatie verbeterd. Ook het piekeren is minder geworden. Ja, je hebt altijd wel wat natuurlijk. Ook het schuldgevoel is flink afgenomen, dat doet hem toch wel voor mij! Ik heb nauwelijks meer last van schuldgevoel en daar ben ik erg blij mee.

—-

De eerste drie weken merkte ik niet veel na het innemen van de Bachremedie, ik had zelfs het idee dat mijn klachten waren verergerd. Stephanie had mij van te voren verteld dat dit kon gebeuren. In de vierde week merkte ik verschil. Ik voelde mij heel erg helder in m´n hoofd en mijn klachten zijn nu bijna weg. Het is echt bizar dat je je eerst slechter kan voelen en daarna weer kiplekker. Ik heb getwijfeld of ik de druppels in zou nemen, naast de gesprekstherapie, maar ik ben achteraf blij dat ik het wel heb gedaan. Ik heb besloten om door te blijven gaan met de druppels. Ook al is de kuur ´officieel´ afgelopen, vind ik het een prettig idee dat ik ze in de buurt heb. Stephanie, dankjewel voor de fijne gesprekken die we hebben gevoerd. Je hebt mij anders naar de zaken doen kijken en hierdoor verlichting gebracht.

Ik ben met Stephanie in aanraking gekomen, omdat mijn dochter erg jengelig was en ik benieuwd was of Bach bloesems iets voor haar zouden kunnen betekenen. Eerlijk gezegd was er geen land mee te bezeilen met mijn dochter. Ze huilde veel en was overprikkeld. Ik had al meerdere specialisten bezocht, maar dit mocht niets baten. Stephanie heeft een mix speciaal gemaakt voor mijn dochter. Zij neemt deze nu 1 maand in en ik moet zeggen dat ik het jengelen al vind afnemen. Ze gaat nu ook veel rustiger slapen, terwijl dit eerste een strijd was. Het is nog steeds opletten dat we niet teveel hooi op onze vork nemen, maar het begin is er al wel. Stephanie bedankt dat je deze druppels hebt willen maken voor mijn dochter. Ze is een stuk rustiger nu.