Ervaringen

Ik ben met Stephanie in contact gekomen door middel van een kennis van mij. Zij stelde voor dat Stephanie wel eens iets voor mij zou kunnen betekenen. Ik heb eerst Stephanie’s website bekeken en heb daarna een afspraak gemaakt. Ik ben blij dat het klikte. Stephanie heeft een warme persoonlijkheid en ik voelde mij echt welkom. Ik was al bij veel hulpverleners geweest, maar niemand begreep mij echt. Op dat moment dacht ik: ik ga het wel alleen doen, dat doe ik al heel m’n leven. Gelukkig kwam ik toen die kennis tegen die Stephanie aanraadde. We hebben 4x afgesproken in de praktijk en Stephanie heeft mij verder kunnen helpen. Ik begrijp nu veel meer van mezelf, omdat ik nu ook echt voor mezelf kan opkomen en niet steeds aan anderen hun verwachting wil voldoen. Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en durf mezelf op de eerste plaats te zetten. Ik heb ingezien dat mijn ‘please’ gedrag me alleen maar meer naar achteren heeft gezet. Nu ik zeg wat ik vind krijg ik ineens veel meer respect van anderen. Stephanie, dankjewel voor alles.

—-

Op een beurs in Goes ben ik in contact gekomen met Stephanie. Ze vertelde over de Bach bloesems en ik vond het wel interessant. Ik heb de druppels genomen voor mijn energie. Ik merkte dat ik de laatste tijd weinig puf voor dingen had en nergens zin in had. Ik heb de druppels ingenomen om mijn energiepeil weer naar boven te krijgen. Bij de 4e week van innemen merkte ik dat ik meer dingen wou doen. Opruimen in de schuur bijvoorbeeld, of extra werken waar ik eerst geen zin in had. Ik merk dat ik nu veel meer puf heb om iets te gaan ondernemen. Mijn vrouw zegt hetzelfde: zij merkte nog eerder dan ik dat ik meer energie heb. Een heel positieve verandering.

—–

Met mijn klachten kwam ik terecht bij de huisarts en die verwees mij door naar de psycholoog. Daar had ik echter geen oren naar en via via kwam ik bij Stephanie terecht. Stephanie begreep mijn klachten direct en we zijn meteen aan de slag gegaan. Ik ben erachter gekomen dat mijn huidige werk me geen voldoening meer geeft. Het koste mij heel veel energie om hiermee bezig te zijn en ik kreeg er niets voor terug. Alleen spanningen en stress ondervond ik hierdoor. Met behulp van Stephanie’s tips ben ik gaan onderzoeken wat ik dan wél wou. Waar ik dan wel blij van werd. Ik ben blij dat ik daar nu achter ben gekomen en weet welke kant ik op wil. Ik zit weer boordevol energie en ik wil Stephanie daar enorm voor bedanken.

——

In mijn laatste jaar havo werd mijn hoofd toch wat te vol van alle examens en examenstress (+ overlijden van een dierbare) en zochten mijn moeder en ik naar een oplossing. Al gauw vond mijn moeder een artikel in de krant over de praktijk van Stephanie. We maakten meteen een afspraak. Ik voelde met Stephanie meteen een klik en kon echt over alles met haar praten. En zij luisterde. Zij gaf goede adviezen over hoe ik met sommige situaties om moest gaan en hoe ik goed mijn rust moest pakken. Ik moest dingen gaan doen waar ik blij van werd en om zo mijn gedachtes op iets anders dan examens te zetten. Verder kreeg ik ook ademhalingsoefeningen mee naar huis om mijn rust te kunnen pakken. De techniek waarbij je de toekomst inademt en het verleden uit helpt mij nog steeds in situaties met veel spanningen.

Ik kon mij erg vinden in de ervaringen van Stephanie en we zijn samen erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Met deze term kan ik veel makkelijker aan andere mensen omschrijven wat mij soms dwarszit en ik heb al veel mensen het kunnen laten begrijpen.

Kortom ben ik erg blij dat ik Stephanies hulp heb opgezocht. Zonder haar had mijn hoofd te vol gezeten om voor mijn examens te leren en was ik over mijn grens gegaan. Nu weet ik die beter te kunnen bewaken en neem ik haar adviezen nog altijd mee 😊.

—-

Met mij gaat het ondertussen stukken beter en werk inmiddels weer aardig wat uurtjes. Het gaat nu beter op het werk en privé. Ik wil Stephanie heel erg bedanken voor alle hulp! Ik heb er veel aan gehad en hoop dat je nog veel mensen gaat helpen.

—–

Ik had geen ervaring met middelen op natuurlijke basis. Ik had wel eens iets homeopathisch gebruikt, maar dat heb ik niet lang volgehouden. Stephanie drukte mij op het hart om deze druppels van Bach in te blijven nemen en vol te houden. Ik merkte na 3 weken het eerste verschil. Mijn zelfvertrouwen nam toe en ik was in staat om mijn eigen keuzes te maken. Waar ik altijd eerst aan de ander dacht en daar altijd rekening mee hield, dacht ik nu een keer aan mezelf en wat ik wou. Waar ik vroeger dit niet door durfde te voeren, lukte mij dat nu wel. Ook het piekeren is afgenomen, heel geleidelijk. Wanneer dit precies is gebeurd weet ik niet, maar dat het zo is is een feit. Waar ik vroeger ´s nachts wakker lag van het piekeren, is dat nu niet meer het geval en dat geeft een zekere rust. Ook kan ik nu voor mezelf opkomen, waar ik eerst niets durfde te zeggen en daar thuis over zou piekeren is dat mij nu wel gelukt. Heel erg fijn. Ik laat niet meer over mij heen lopen.

——–

Ik heb de druppels gebruikt omdat ik slecht sliep en vaak nachtmerries had. Al na 1 week merkte ik verschil. Ik droom nog steeds, maar de dromen zijn veel zachter geworden en ik ben er niet meer bang van. Ik merk dat ik nu veel uitgeruster wakker word en dat is echt een groot verschil met hoe het eerst was. De druppels zijn makkelijk in te nemen doordat er een pipet bij zit en ik dit makkelijk in een glas kan doen met een beetje water. Het is bijzonder dat een paar druppels dit positief resultaat teweeg kunnen brengen.

——–

Voordat ik met de druppels begon had ik last van een vage angst. Kon er de vinger niet opleggen, maar het was er wel die angst. Na gebruik van de druppels is dit verbeterd. Ik neem de druppels nu 7 weken in. Ook was ik gehaast en snel geïrriteerd op het werk. Dat is nu veel minder. Ik had dit zelf niet zo door, maar mijn partner vertelde dat ze thuis wel verschil begon te merken dat ik minder gestresseerd was. Ook kan ik me beter concentreren heb ik gemerkt, ik ben veel minder snel afgeleid en dat is erg prettig.

——-

Ik zit lekker in m´n vel. Het is allemaal heel geleidelijk gegaan. Na het innemen van de druppels is mijn motivatie verbeterd. Ook het piekeren is minder geworden. Ja, je hebt altijd wel wat natuurlijk. Ook het schuldgevoel is flink afgenomen, dat doet hem toch wel voor mij! Ik heb nauwelijks meer last van schuldgevoel en daar ben ik erg blij mee.

—-

De eerste drie weken merkte ik niet veel na het innemen van de Bachremedie, ik had zelfs het idee dat mijn klachten waren verergerd. Stephanie had mij van te voren verteld dat dit kon gebeuren. In de vierde week merkte ik verschil. Ik voelde mij heel erg helder in m´n hoofd en mijn klachten zijn nu bijna weg. Het is echt bizar dat je je eerst slechter kan voelen en daarna weer kiplekker. Ik heb getwijfeld of ik de druppels in zou nemen, naast de gesprekstherapie, maar ik ben achteraf blij dat ik het wel heb gedaan. Ik heb besloten om door te blijven gaan met de druppels. Ook al is de kuur ´officieel´ afgelopen, vind ik het een prettig idee dat ik ze in de buurt heb. Stephanie, dankjewel voor de fijne gesprekken die we hebben gevoerd. Je hebt mij anders naar de zaken doen kijken en hierdoor verlichting gebracht.