Welkom

Praktijk Paloma is een begeleidingspraktijk gespecialiseerd in Bach bloesems, rouw & verlies, hoogsensitiviteit (HSP), assertiviteit en bewustwording. Deze praktijk is gevestigd in Middelburg en houd ik aan huis.

Ik bied je een luisterend oor en vertrouwen. Ik werk eerlijk en zuiver en sta open voor jou. Heb je het gevoel dat je vastloopt, dat je geen uitweg meer ziet? Dat je gevraagd en ongevraagd allerlei adviezen krijgt waar je niks mee kan? Dat je graag je verhaal wil doen, maar het gevoel hebt dat niemand naar je luistert? Ben je bang dat je nooit meer uit de situatie komt waar je nu in zit? Laat mij jou dan begeleiden. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er voor je.

Ben je toe aan een leven wat weer in balans is? Een leven waarin je weer kan genieten? Een leven waarin alleen jij een hoofdrol speelt en niemand anders? Ben jij bereid om deze verandering in gang te zetten en daar stappen toe te nemen? Neem dan contact met mij op. Ik loods je door jouw proces heen en samen kijken we welke kant we op gaan. Jij krijgt weer zin om dingen te ondernemen en komt weer lekkerder in je vel te zitten. Je leert te leven op jouw voorwaarden zonder schuldgevoel. 

Lees hier een artikel over mij en mijn praktijk. 

Graag help ik je op het gebied van:

Bach bloesems
Rouw & verlies
–¬†Hoogsensitiviteitkinderen, jongeren en volwassenen
– Assertiviteit
– Bewustwording