Welkom

Praktijk Paloma is een begeleidingspraktijk gespecialiseerd in rouw en verlies, hoogsensitiviteit (HSP), assertiviteit, bewustwording, Bach bloesems en energetisch werk. Deze praktijk is gevestigd in Middelburg en houd ik aan huis.

Heb je het gevoel dat je vastloopt, dat je geen uitweg meer ziet? Dat je het zat bent om alles maar in je eentje uit te moeten zoeken? Dat je gevraagd en ongevraagd allerlei adviezen krijgt waar je niks mee kan? Dat je graag iemand wilt spreken die jouw verdriet begrijpt? Ben je bang dat je nooit meer uit de situatie komt waar je nu in zit en voel je je hierdoor eenzaam? Laat mij jou dan begeleiden. Ik bied je een luisterend oor en vertrouwen. Ik werk eerlijk en zuiver en sta open voor jou. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er voor je.

Ben je klaar om weer te gaan leven in plaats van óverleven? Ben je toe aan een leven wat weer in balans is? Een leven waarin je weer kan genieten en kan stoppen met piekeren? Een leven waarin alleen jij een hoofdrol speelt en niemand anders? Ben jij bereid om deze verandering in gang te zetten en daar stappen toe te nemen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik loods je door jouw proces heen en samen kijken we welke kant we op gaan. Jij krijgt weer zin om dingen te ondernemen en komt weer lekker in je vel te zitten. Je gaat leven op jouw voorwaarden zonder schuldgevoel. Je gaat de stappen zetten die bij jou passen, zodat je eindelijk weer jezelf kan voelen. 

Lees hier mijn artikel en wat ik voor jou mag betekenen op het gebied van troost, kracht, motivatie en inzicht. 

Graag help ik je op het gebied van:

Rouw en verlies
– Hoogsensitiviteitkinderen, jongeren en volwassenen
– Assertiviteit
– Bewustwording