Welkom

Praktijk Paloma is een begeleidingspraktijk gespecialiseerd in hoogsensitiviteit (HSP), zelfvertrouwen, faalangst en assertiviteit. Ik maak hierbij gebruik van gesprekstherapie en natuurlijke Bach Bloesemdruppels. Mijn praktijk is gevestigd in Gapinge en houd ik aan huis.

 Betrouwbaar, warm en persoonlijk 

Heb je behoefte aan overzicht en wil je met een gezonde dosis optimisme aan de dag beginnen? Ben je het zat om alles maar alleen uit te zoeken? Zou je iemand wel eens de waarheid willen vertellen, maar durf je het niet? Krijg je ongevraagde adviezen waar je niks mee kan? Laat mij jou dan begeleiden. Ik bied je een luisterend oor en vertrouwen. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik werk met positiviteit en besteed hier veel aandacht aan. Ik help je weer de juiste richting op, zodat jij weer een fijn leven kan leiden zoals jij dat graag zou willen. Een leven zonder gepieker, waar er weer ruimte komt om vooruit te kijken en waar je overzicht krijgt en behoudt.

Ben je toe aan een leven wat weer in balans is? Een leven waarin je weer kan genieten en kan stoppen met piekeren? Ben jij bereid om deze verandering in gang te zetten en daar stappen toe te nemen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik loods je door jouw proces heen en samen kijken we welke kant we op gaan. Jij krijgt weer zin om dingen te ondernemen en komt weer lekker in je vel te zitten. Je krijgt je zelfvertrouwen terug en je kan de faalangst stoppen. Je gaat de stappen zetten die bij jou passen, zodat je eindelijk weer vrij kan voelen. 

Lees mijn artikel en wat ik voor jou mag betekenen op het gebied van troost, kracht, motivatie en inzicht. 

Graag help ik je op het gebied van:

– Hoogsensitiviteit 
– Faalangst
– Zelfvertrouwen
– Assertiviteit