Bewustwording

Ben jij je er van bewust hoe jij je keuzes maakt in je leven? Luister jij vooral naar je verstand of luister je naar je hart en wat je gevoel je ingeeft?

We hebben vaak de neiging om de keuzes te maken met ons hoofd. Dat is zoals we het vroeger vaak geleerd hebben, dat dat de beste keuze is. Maar is dat ook zo? Waar word je op den duur vrolijker van? Keuzes maken met je verstand of met je hart? Zet het maar eens op een rijtje, ik ben benieuwd wat je antwoord zal zijn. Ik help je om uit je hoofd te komen en je verbinding met je hart en gevoel te herstellen.

Je wil je eigen keuzes maken, je wil je leven anders inrichten, maar toch kom je er steeds niet uit. Je bereikt steeds weer hetzelfde punt, je komt weer in dezelfde situatie terecht en je had gehoopt hier niet meer in te belanden. Heb je het gevoel dat je steeds op hetzelfde punt uitkomt in het leven, dat je in cirkeltjes draait en het niet opschiet?

Het is mogelijk om patronen te doorbreken. Het enige wat je mag doen is op jezelf te durven vertrouwen. Je weet wat je wil en kan, maar je vindt het moeilijk om mensen pijn te doen of de waarheid te zeggen. Wat geeft je energie en wat kost je energie? Wees eens eerlijk naar jezelf.

Heb je het gevoel dat je nog ergens blijft hangen, durf je nog niet helemaal de knoop door te hakken? Blijf je rondjes op die rotonde rijden en durf je nog niet af te slaan? Laat mij jou begeleiden door dit proces en neem vrijblijvend contact met me op.