Energetisch werk

Naast gesprekken en Bach bloesemdruppels werk ik ook energetisch. Dat betekent dat ik helende handen heb en je energie kan geven door je lichtjes aan te raken.

Ik ben ingewijd door Bertine Donna en werk 1 op 1 in mijn praktijk in Gapinge. Ook kan ik een heling geven op afstand als dat nodig is.

Terwijl ik de behandeling uitvoer, zit jij ontspannen in een stoel. Je houdt je kleding aan en daarmee is het een fijne manier van energie ontvangen waar jij dat nodig hebt. Naast dat is het een ontspannende behandeling, omdat je hierbij niets hoeft te zeggen. Wel is het fijn voor jezelf om geen knellende kleding en sieraden te dragen tijdens het consult.

Je kan met een specifieke klacht bij mij terecht, maar ik kan uiteraard ook een algemene behandeling uitvoeren en je hiermee energie geven en in balans brengen. Ik werk intuïtief met het plaatsen van mijn handen. Zo kan het zijn dat ik wat langer op een bepaalde plaats mijn handen houd om energie toe te sturen. Wanneer het niet mogelijk is om mijn handen neer te leggen op jouw lichaam, zal ik ze een paar centimeter erboven houden.

Een consult duurt een uur. Aan het begin van het consult bespreken we jouw klacht en wat ik ga doen. We drinken een glas water of kop thee om de lichaamsprocessen te kunnen versnellen. Na de behandeling zal je wat meer moeten drinken, zodat afvalstoffen gemakkelijk het lichaam kunnen verlaten. Aan het einde van het consult bespreken we hoe je de behandeling hebt ervaren.

Er zijn geen bijwerkingen. In een enkel geval kan er een verergering van je klacht ontstaan, maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Heling is een proces. Sommigen hebben baat bij een enkele behandeling, anderen hebben baat bij meerdere behandelingen om het zelfherstellend vermogen weer op gang te brengen. Je bent en blijft te allen tijde baas over je eigen lichaam, dus jij bepaalt wanneer en of je terugkomt voor een volgende behandeling.

Op medisch gebied kan ik en mag ik je geen advies geven. Ik raad je aan om contact op te nemen met je arts. Ben je al onder behandeling, of is er medisch niets gevonden voor je klacht, dan kan mijn heling ondersteunend werken.

Ben je benieuwd of heling iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, zodat ik je met liefde kan uitleggen wat ik voor jou kan en mag betekenen.